Agenda


Agenda 2019
13 januariWe zingen bij de sluitingsceremonie van het evenement Winter Village op het Stadserf in Schiedam van 14:00 - 14:30 uur.
18 januariOns eerste optreden met onze nieuwe dirigent Martin Rudolph. We zingen bij Glow in the Park in het Gagelbos in Utrecht Overvecht tussen 20:00 en 22:00 uur bij het begin van de wandeling.
6 - 10 juniKoorreis naar Napels

Agenda 2018
7 januariOpenbaar optreden van 15 tot 16.30 uur in zorgvilla Spes Nostra: Hindersteinlaan 30, 3451 EZ Vleuten.
15 maartWij namen deel aan de bijzondere dansproductie We Are In Trouble van IVGI&GREBEN.
25 maartOptreden bij woon- en zorgcentrum De Koperwiek in Bilthoven. We waren met z'n dertienen en we hebben ons, net als in 2017, eerst opgesplitst in twee groepjes die elk een aantal korte optredens hebben verzorgd van ca. 15 minuten bij bewoners in hun eigen kamer. Daarna hebben we nog een gezamenlijk optreden verzorgd van een klein half uur in de recreatiezaal. Het was leuk en ook erg dankbaar om te doen: we konden merken dat het erg gewaardeerd werd.
3 juniWorkshop A Capella zingen.
8 juliStruinen in de tuinen 12.45 uur, 14.15 uur en 15.45 uur; Zonstraat 23 te Utrecht.
7 oktoberKorenfestival Oost in de Kromhoutkazerne; Prins Hendriklaan te Utrecht.
15 decemberKerstzingen Winkelcentrum Rokkeveen in Zoetermeer (middag)
21 decemberDickensoptreden op Kerstmarkt van 14.00 - 17.00 uur in Winkelcentrum Enschede Zuid (Wesseler-Nering, 7544 KK Enschede)
29 decemberBesloten optreden op bewonersfeest van De Geinsche Hof in Nieuwegein

Agenda 2017
15 januariVoorprogramma van The Voices of Bilthoven.
27 aprilOpnemen van je videoboodschap voor wie je maar wilt op de vrijmarkt in de Breedstraat tussen 10.30 en 12.30 uur. Wij zijn jouw achtergrondzangers (zie ook Koningsdag 2017).
21 meiFestival Mierlo.
11 en 12 novemberReŁnieconcert Close Focus 30 jaar: Close Focus Forever
15 decemberTrots Kerst Cadeau Fair op Kasteel Groeneveld in Baarn (middag)
15 decemberSport Studio Bruis in Utrecht (avond)
16 decemberKerstzingen Winkelcentrum Velserbroek (middag)
23 decemberKerstzingen Kerkbrink Hilversum (middag)
24 decemberWinkelcentrum Rotterdam als 'Dickenskoor' (middag)

Agenda 2016
27 aprilLedenwerving tijdens koningsdag. Close Focus als jukebox; het publiek kiest wat er gezongen wordt.
23 juniVoorprogramma bij voorstelling 'We want more' in Tivoli Vredenburg. We geven het publiek een spetterend optreden in de foyer voor het begin van de voorstelling.
26 juniBassenwerving op de Utrechtse grachten! Het publiek langs de grachten vermaken, laten zien hoe leuk het bij Close Focus is en veel flyers uitdelen.
17 septemberFestival van het Nederlandse lied in Tivoli Vredenburg. We laten de pareltjes horen uit ons Nederlandse repertoire.
19 en 20 novemberMargriet Winter Festival 2016 in de Jaarbeurs. Een warm welkom in kerstsfeer voor het publiek.
10 decemberWinkelcentrum de Kwinkelier te Bilthoven.
11 decemberOns eigen kerstconcert in het Beauforthuis in Austerlitz! Een middagje uit in het bos, lekker wat tapas eten en dan door Close Focus worden ondergedompeld in kerstsferen.
14 decemberKerstmarkt Gooizicht te Hilversum
19 decemberZorghotel de Wartburg te Utrecht
22 decemberSherpa te Baarn
31 decemberIrishof te Gouda


Agenda 2015
7 en 8 februariHoogwater voorheen Laagwater in de Stadsschouwburg Utrecht.
We zingen en spelen met o.a. Wim T. Schippers in Hoogwater voorheen Laagwater. Een bruisende voorstelling vol humor, met een typische Wim T Schippers-verhaallijn.
28 juniKoorbiŽnnale Haarlem. In diverse prachtige hofjes in Haarlem laten ruim vijftig koren hun muziek horen.
19 en 20 augustusWe zingen opnieuw in de theatervoorstelling van Wim T. Schippers. Theater Bellevue, Amsterdam
14 en 15 novemberClose Focus komt met 2 optredens: So you think you will die.
9 decemberWe zingen bij Kinderboerderij de Vechtse Hoeve midden in Park Vechtenstein in Maarssen. Publiek bestaat uit sponsoren van de kinderboerderij, het bestuur en de burgemeester die een 8-meter hoge kerstboom gaat verlichten met 1 druk op de knop. We zingen buiten rond de kerstbooom.
12 decemberWe lopen tussen 13 en 16 uur door winkelcentrum Overvecht om de kerstsfeer te brengen.
15 decemberBewoners van Zorghotel de Wartburg kunnen komen luisteren naar ons optreden. Vervolgens bezoeken we een aantal bewoners die niet naar het optreden kunnen komen.
19 decemberWe reizen af naar Spijkenisse om daar in een winkelcentrum te zingen voor het winkelende publiek.
20 decemberBij de kerstmarkt in Maarssen zingen we sfeervolle kerstmuziek.


Agenda 2014
28 mei Ė 1 juniClose Focus gaat dit jaar op concertreis naar Barcelona!

Daar treden we op in de Sagrada Familia, in het klooster van Montserrat, in de kleine kapel van het ziekenhuis bij Malgrat de Mar en op de slotdag zingen we in Park GŁell.

21 juniBij Fete de la Musique zullen we om 14.00 uur te horen zijn in een knusse kroeg, cafe Willem Slok. We vieren dit feest graag heel Close met een gevarieerd publiek dat houdt van muziek en een drankje.
2 juliTer ere van het nieuwe Tivoli/Vredenburg zingt Close Focus om 21.00 uur in de entreehal van dit moderne gebouw. Kom genieten van de sfeer, de locatie en natuurlijk ons gezang!
9 november Wij doen mee met een benefietconcert voor stichting OEKU ten bate van een project voor mensen met een beperking in Oekraine. Meer informatie volgt later.


Agenda 2013
3 maart Zondagmiddagconcert in kasteel Tongelaar te Mill, onder de rook van Nijmegen, tijdens een van de maandelijkse Culinaire Kunstconcerten. Start 14:30 uur
11 juni In een woon- en zorgcentrum in Leerdam verrassen we een aantal groepen oudere bewoners ís avonds met een gezellig muzikaal kwartiertje. Dit is een optreden in besloten kring uit onze reeks Tussen 4 muren, gesubsidieerd door de ING.
28 september Vooral onze Nederlandstalige nummers staan op het programma tijdens festival Grachtensmart. Kom naar Servaasbolwerk 1 in Utrecht. Close Focus staat ingepland om 21:20 uur.
9 novemberNa de succesvolle samenwerking in 2008 opnieuw een avondvullend dubbelconcert samen met Zang Veredelt uit De Bilt in de Opstandingskerk aan de 1e Brandenburgerweg 34 te De Bilt. Start 20:00 uur. Entree: 10 euro inclusief koffie/thee.
14 decemberIn Baarn gaat Close Focus ook dit jaar weer met plezier bij de bewoners van Sherpa vier korte kerstconcertjes geven in hun eigen woonkamer. Bij dit besloten optreden bestaat ons publiek uit mensen met ernstige, meervoudige beperkingen, die slechts zeer zelden de kans krijgen om live muziek te horen.
15 decemberOp begraafplaats Tolsteeg zullen wij met stemmige muziek de Lichtjesavond 2013 opluisteren: een herdenkingsbijeenkomst voor Utrechters die een dierbare op de begraafplaats willen gedenken en bezoeken, georganiseerd door Utrechtse Begraafplaatsen en plaatselijke uitvaartondernemers. Tussen 16:00 en 18:00 uur op Maansteenweg 1 (verlengde van de Robijnlaan; wijk Tolsteeg/Hoograven) te Utrecht.
15 decemberNet als vele jaren hiervoor zal Close Focus opnieuw zorgen voor meerstemmige kerstsfeer tussen vier muren in het Tergooi-ziekenhuis in Hilversum. Daarbij zingen we patiŽnten en bezoekers toe in de gangen van het ziekenhuis en brengen op hun verzoek kerstmuziek aan het bed van een aantal patiŽnten, die niet naar ons toe kunnen komen.
16 decemberIn zorghotel de Wartburg te Utrecht verzorgt Close Focus ís avonds een (besloten) kerstoptreden in het grand cafť, waarna we de bewoners, die niet uit bed kunnen, apart zullen toezingen op hun eigen kamer.
21 decemberClose Focus brengt vrolijke en stemmige kerstmuziek in winkelcentrum Castellum in Houten tussen 12.00 en 16.00 uur.
21 en 22 decemberNa zeven repetities met gastzangers wordt het kerstproject afgesloten met twee bijzondere optredens in de MichaŽlskapel in de Domtoren. Iedereen is welkom bij deze kerstviering op niveau met een dubbeloptreden van Close Focus inclusief gastzangers en vocaal ensemble 8 Zonder. Houd rekening met 100 traptreden klimmen. Start 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om te borrelen. Alle kaartjes voor zondag zijn verkocht; er zijn nog enkele kaartjes voor zaterdag. Kaartverkoop ŗ Ä 10,- kan via mail info@closefocus.nl. Mail het gewenste aantal kaarten en je adres, en maak 10 euro per kaart over naar 5157487 van Close Focus in Utrecht. Zodra mail en geld binnen is, worden de kaartjes opgestuurd.
24 decemberIn Zeist maken we deel uit van de (besloten) viering op kerstavond voor de bewoners van Huize Valkenbosch. Op speciaal verzoek zingen we ook een aantal nummers samen met de bewoners.

Er kunnen zich altijd onverhoopt wijzigingen voordoen in het programma. Controleer daarom daags voor de voorstelling of de gegevens op deze pagina zijn aangepast.