Over ons

Close Focus – twee dozijn sopranen, alten, tenoren en bassen. Jarenlang gerijpt en gemarineerd in een saus van professionaliteit en puur plezier. Dat geeft ons een eigen smaak – met een warme klank en schurende harmonieën, een origineel repertoire en een sprankelende uitstraling.

Ons koor bestaat uit zangers en zangeressen uit Utrecht & omgeving. Met onze dirigent Martin Rudolph zingen we close harmony, in vier- tot achtstemmige arrangementen, met aandacht voor solozang. We zingen vrijwel alles a capella.  Ons repertoire is veelzijdig: van licht klassiek, via ballads en swingende jazz, tot pittige pop. Ook voor puur instrumentale muziek schrikken we niet terug; trompetten, gitaren, percussie – wij zingen het.

Close Focus zit niet vast aan een podium. Zingen kunnen we overal, en voor elke gelegenheid (zie ook Tussen vier muren). Op volle sterkte of in kleine bezetting, in een theater of een ziekenhuis.Op bruiloften, bij lezingen, in winkelcentra … We zingen overal met evenveel inzet, liefde en plezier. Voor meer details, zie Informatie en boeking. In een kort en een lang filmpje kun je ons zien en horen.

Close Focus is geen eendagsvlieg; we bestaan ruim 30 jaar. Dat hebben we in november 2017 gevierd met een jubileumconcert.

Contact

+31 (6)18110175

Hieronymusplantsoen 3
3512 KV Utrecht

info@closefocus.nl

Contact

Wil je in contact komen met Close Focus? Vul dan dit formulier in.

3 + 13 =