Close Focus


     Martin Rudolph

Close Focus - twee dozijn sopranen, alten, tenoren en bassen, jarenlang gerijpt en gemarineerd in een saus van professionaliteit en puur plezier. Een koor met een eigen smaak, een warme klank en schurende harmonieën, een origineel repertoire en een sprankelende uitstraling.

Ons koor bestaat uit zangers en zangeressen uit Utrecht & omgeving. Onder leiding van onze nieuwe dirigent Martin Rudolph zingen we close harmony, in vier- tot achtstemmige arrangementen, met aandacht voor solozang. We zingen vrijwel alles a capella.
Het repertoire van Close Focus is veelzijdig: van licht klassiek, via ballads en swingende jazz, tot pittige pop. Ook voor puur instrumentale muziek schrikken we niet terug; trompetten, gitaren, percussie – wij zingen het.

Close Focus zit niet vast aan het podium. Zingen kunnen we overal, en voor elke gelegenheid (zie ook Tussen vier muren). Op volle sterkte of in kleine bezetting, in het theater of in een ziekenhuis. Bruiloften, lezingen, winkelcentra – we zingen overal met evenveel inzet, liefde en plezier. Voor meer details, zie Informatie en boeking.

In een kort en een lang filmpje kunt u ons zien en horen.

Close Focus is geen eendagsvlieg; we bestaan inmiddels 30 jaar, wat we in november 2017 hebben gevierd met een jubileumconcert.

Wij zijn op zoek naar nieuwe sopranen, tenoren en bassen ter versterking van ons koor! Meld je aan voor een auditie.

SponsorKliks, gratis sponsoren!