Recente hoogtepunten

Jubileumconcert november 2017
Op 11 en 12 november gaven we een concert om ons 30 jarig jubileum te vieren. Het werd een trip down memory lane: het concert was in onze vertrouwde Vrije School in Utrecht, op zaterdag kwamen veel oud leden meezingen. Het repertoire was het mooiste van 30 jaar in vogelvlucht (met natuurlijk ook een snufje nieuw) en vele herinneringen kwamen langs.
Kerstconcert 2016!
Een heerlijke decemberzondag: 's middags wandelen in het bos, dan lekker tapas eten en vervolgens in kerstsfeer ondergedompeld worden door Close Focus. Of puur naar ons concert komen om muzikaal te genieten van kerst in diverse stijlen.
Concert november 2015

Op 14 en 15 november 2015 hebben wij opgetreden met de voorstelling So You Think You Will Die. Wij hebben genoten op het podium en we kregen veel enthousiaste reacties van onze toeschouwers.

Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over Close Focus.

Meedoen? Kijk bij "Meedoen!", hier staat waar je je kunt aanmelden om eens een repetitie bij te wonen. Ook staat er precies omschreven waar op gelet wordt bij een auditie.

Voor meer informatie, neem contact op via info@closefocus.nl of via onze Facebookpagina.

Barcelona 2014
Close Focus heeft gezongen in Barcelona! Prachtig om op te treden in o.a. de Sagrada Familia, het klooster in Montserrat (voor honderden mensen!), Park Guell en heerlijk om van de stad te genieten.

Jubileumoptreden Take 25
Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2012 vierde Close Focus haar 25-jarig jubileum in Theater Kikker. Wij presenteerden daar ons nieuwe programma 'Film', een nieuwe cd en nieuwe koorkleding.


Voor dit project ontvingen wij subsidie van de volgende fondsen: